کفپوش مورد استفاده در کف کانکس

متریالی که در ساخت کانکس‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد اهمیت بالایی داشته و ساندویچ پانل به عنوان مصالح اصلی ساخت این سازه‌ها شناخته می‌شود. یکی از مهم‌ترین بخش‌های مربوط به این سازه کف پوش مورد استفاده در آن بوده که در مطلب پیش رو قصد داریم به بررسی ساختار و بازدهی که ارائه می‌دهد، بپردازیم.

ساختار کف کانکس ماموت

همانطور که به آن اشاره کردیم، برای ساخت کانکس‌ها از ساندویچ پانل دیواری و سقفی جهت پوشش جداره‌های این سازه استفاده می‌گردد تا دوام و عایق بندی کانکس در بهترین حالت ممکن انجام شود. علاوه‌بر پوشش سقف و دیوارهای کانکس، نیاز به متریالی مناسب برای کف کانکس ماموت نیز خواهد بود که می‌بایست در ابتدای پروژه به آن توجه ویژه گردد.
یکی از بهترین متریال‌های کاربردی برای به کارگیری در کف کانکس، پلای وود (Plywood) است که در حقیقت یک تخته چندلا متشکل از چند لایه نازک چسبیده به هم می‌باشد. پلای وود در شرکت ماموت به شکل ورق‌های 28 میل جهت استفاده در کف کاربرد دارد که در واقع ویژگی‌های متعددی را همچون موارد زیر شامل می‌شود:

  • داشتن یک ظاهر زیبا
  • افزایش دوام کف کانکس
  • سازگاری با محیط زیست
  • توانایی تولید در ابعاد بزرگ
  • مقاومت بالا در برابر رطوبت
  • عایق مناسب در مقابل گرما و سرما
  • سبک وزن بودن
  • عدم ترک خوردگی یا پیچ خوردگی

لازم به ذکر است کف کانکس‌های ماموت تشکیل شده از یک لایه پلای وود و یک لایه ساندویچ پانل است که در نهایت بالای آن‌ها نیز یک لایه نهایی و نمای اصلی کار از جنس کفپوش‌های پی وی سی آنتی باکتریال وارداتی قرار خواهد گرفت.
دلیل استفاده از پانل ساندویچی در قسمت کف کانکس، ایجاد عایق بندی بهتر بوده که در مناطق سردسیر می‌تواند تبادل دمایی با محیط بیرون را به حداقل برساند. این در حالی است که شرکت‌های دیگر تنها از یک نوپان خام برای کف کانکس بهره می‌برند.

انواع لایه نهایی کفپوش کانکس

برای کفپوش کانکس می‌توان متریال مختلفی را مورد استفاده قرار داد که هر کدام مزایای مربوط به خود را دارا هستند. افراد در هنگام سفارش محصول خود علاوه‌بر پلای وود که پیش‌تر نیز به بررسی آن پرداختیم، می‌توانند متریال دیگری را نیز برای این منظور انتخاب نمایند. از مهم‌ترین متریال لایه نهایی کفپوش می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • کفپوش سرامیک: این کفپوش زمانی در پروژه مورد استفاده قرار می‌گیرد که زیبایی فضای داخلی کانکس اهمیت داشته باشد.
  • کفپوش پارکت: با توجه به کاربرد این کفپوش در ساختمان‌های سنتی، در کف کانکس نیز برای به کارگیری آن اقدام می‌شود. از ویژگی‌های این کفپوش می‌توان به سادگی در تمیزکاری و لَک نشدن آن اشاره نمود.
  • کفپوش آلومینیوم: اگر کاربری کانکس به گونه‌ای باشد که با آب تماس زیادی داشته و یا فعالیت آن در محیط مرطوب باشد، از آلومینیوم آجدار استفاده می‌کنند تا دوام کانکس افزایش یافته و عایق بندی رطوبتی آن دچار مشکل نگردد.
  • کفپوش وینیل: از جمله کفپوش‌های انعطاف‌پذیر و رزینی که با فشرده کردن چند لایه ساخته و مزایای مختلفی ارائه می‌دهد، کفپوش وینیل نام دارد. این کفپوش را می‌توان در طرح‌ها و رنگ‌های مختلفی مورد استفاده قرار داد.
  • کفپوش pvc آنتی باکتریال: این کفپوش که در ماموت به عنوان لایه نهایی در نظر گرفته می‌شود، مقابل سایش کاملا مقاوم بوده و در ترددهای زیاد ساییده نخواهد شد. عمر طولانی و وزن کم در کنار صرفه اقتصادی، از جمله ویژگی‌هایی هستند که کفپوش پی وی سی آنتی باکتریال ارائه می‌دهد.

تاثیر متریال کفپوش کانکس در بازدهی

با توجه به اینکه برای کفپوش کانکس می‌توان از متریال مختلفی استفاده نمود، باید دید کدام یک از آن‌ها تاثیر بیشتری در عملکرد و بازدهی سازه خواهد داشت؛ به همین دلیل اهمیت انتخاب یک کفپوش مناسب بسیار بالا می‌باشد. در انتخاب کفپوش کانکس باید به جنس متریال توجه نمود تا بتوان طول عمر کانکس را افزایش داد. دو فاکتور مهم که انتخاب یک کفپوش نادرست بر روی آن تاثیر می‌گذارد عبارت‌اند از:

  • زیبایی و دوام: اگر از متریال نادرست برای کفپوش کانکس استفاده شود، علاوه‌بر کاهش طول عمر سازه، زیبایی داخلی آن نیز از بین خواهد رفت. به عنوان مثال در سازه‌هایی همچون کانکس‌های کارگاهی که تردد افراد زیاد است، اگر کف کانکس کفپوش مناسب نداشته باشد در مدت کوتاهی دچار ساییدگی شده و رنگ‌های آن نیز آسیب می‌بینند.
  • بهداشت: برای رعایت بهداشت و پاکیزگی در محیط داخلی کانکس، باید به جنس کفپوش مورد استفاده توجه ویژه‌ای شود. بدین منظور نظر کارشناسان این حوزه در خصوص انتخاب یک متریال درست اهمیت بالایی دارد.

زیرسازی و نصب کفپوش کانکس‌ها

برای نصب کفپوش‌ها در کانکس، نیاز به برطرف شدن پستی‌ها و بلندی‌های کف و در حقیقت زیرسازی مناسب خواهد بود. همچنین زیرسازی پیش از نصب نیز اهمیت بالایی دارد؛ چراکه کفپوش‌ها ضخامت اندکی داشته و پس از اجرا حالت کف را به خود خواهند گرفت.
پس از انجام زیرسازی، کف کار تمیز می‌شود تا آماده‌ی اجرای پوشش کف باشد. جهت اجرای کفپوش از یک چسب مخصوص استفاده می‌گردد تا کفپوش روی کف قرار داده شود. پس از آن نیاز است تا مدت زمان 24 تا 48 ساعت از خشک شدن چسب بگذرد. در مدت خشک شدن چسب نباید هیچ جسم سنگینی روی کفپوش قرار داده شود تا آسیبی متوجه کف نشود.
کفپوش‌ها می‌توانند در رنگ‌ها و طرح‌های مختلفی مطابق با نیاز مشتریان خریداری و اجرا گردند. بهتر است به این نکته اشاره کرد که نصب کفپوش‌ها شاید کار دشواری نباشد؛ ولی برای اجرای الزامات مربوط به آن نیاز است که نصابان مجرب و حرفه‌ای را به کار برد.

مزایای کفپوش کانکس

همان طور که پیش‌تر نیز به آن اشاره شد، یک لایه کف نهایی برای کفسازی کانکس استفاده می‌گردد که مزایای متعددی را ارائه می‌هد. مزایای مربوط به این لایه علاوه‌بر افزایش کیفیت، موجب کارکرد بهتر نیز می‌شوند. شرط دستیابی به این مزایا تولید کردن یک کانکس با بازدهی بالا بوده که مطابق با استانداردهای اجرایی وضع شده، طراحی گردد. از مزایای کفپوش مناسب برای کانکس می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • قابلیت شستشو و ایجاد شرایط بهداشتی
  • بازسازی کف کانکس در صورت نیاز
  • امکان ایجاد طراحی جدید برای فضای داخلی
  • حفاظت از لایه‌های زیرین کف کانکس
  • درزبندی درست در قسمت‌های اتصال کف به دیواره‌ها

اثر کفپوش کانکس بر زیبایی ظاهری

کفسازی کانکس تاثیر بسیار زیادی بر طراحی داخلی این فضا داشته، به‌گونه‌ای که در کانکس‌های لوکس انتخاب یک کف مناسب اهمیت بسیار بالایی دارد. در این کانکس‌ها رنگ، بافت کفپوش و طرح انتخابی باید به درستی انتخاب شود تا نمای داخلی به بهترین شکل ارائه گردد. تاثیر رنگ بر نوع کاربری کانکس تاثیر زیادی دارد و رنگ‌های روشن و تیره انتخابی برای فضای داخلی این سازه‌ها متناسب با نوع کانکس خواهد بود.
به عنوان مثال در کانکس‌های مسکونی نیاز است که به تناسب طرح کفپوش و رنگ آن با مبلمان انتخابی دقت شود تا ترکیب نهایی متناسب با پروژه باشد. لازم به ذکر است که ترکیب رنگی کفپوش کانکس باید متناسب با دیوار و سقف سازه باشد تا نتیجه نهایی به درستی حاصل شود.

دلیل برتری کفپوش کانکس ماموت بر سایرین

شرکت ماموت در زمینه تولید ساندویچ پانل و سازه‌های پیش ساخته همچون کانکس، ید طولانی داشته و به عنوان معتبرترین شرکت خاورمیانه مشغول فعالیت می‌باشد. این مجموعه همواره کیفیت را به عنوان یک اصل اساسی در تمامی محصولات قرار داده و همین امر موجب گشته تا رضایت مشتریان زیادی را به دست آورد.
کیفیت متریال به کار رفته در ساخت تولیدات کارخانه ماموت بسیار بالا بوده که این مهم در کنار بهره‌مندی از فناوری‌های کشور آلمان و تجهیزات به روز دنیا، منجر به ساخت محصولاتی با کیفیت شده است.
یکی از تولیدات باکیفیت این مجموعه، کانکس است که با به کارگیری ساندویچ پنل‌های سقفی و دیواری در آن و همچنین کفپوش‌های چند لایه به همراه پلای وود، به سایر اتاقک‌های پیش ساخته موجود در بازار برتری یافته است. کانکس‌های ماموت علاوه‌بر عایق بندی مناسب، مقاومت بالایی در برابر رطوبت داشته و عمر مفید آن‌ها نیز به نسبت سایر کانکس‌های موجود در بازار بسیار بالا می‌باشد.

تاثیر نوع کفپوش بر قیمت کانکس

در قیمت نهایی یک کانکس فاکتورهای مختلفی دخیل هستند که شرکت سازنده پس از در نظر گرفتن تمامی آن‌ها اقدام به اعلام هزینه محصول به مشتریان خواهد نمود. برخی از مهم‌ترین این عوامل عبارت‌اند از:

  • شرکت سازنده
  • ابعاد پروژه
  • متریال مورد استفاده برای کفپوش

همچنین باید افزود که جنس و طرح انتخابی برای کف کانکس، بیش‌ترین تاثیر را در هزینه این اتاقک‌های پیش ساخته دارد. همچنین علت دیگر تاثیر کفپوش بر قیمت کانکس، نصب آن می‌باشد که به سبب زیرسازی موردنیاز آن، موجب افزایش قیمت سازه خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس و پشتیبانی
قیمت ساندویچ پانل